ORIFLAME İLE KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLUN

Oriflame’de kayıt ücreti yok, her ay sipariş verme zorunluluğu yok, üyelik için herhangi bir kota yok, risk yok ve denemesi bedava.

Oriflame Nedir?

Oriflame, doğrudan satış yapan bir güzellik ve kozmetik şirketidir. İsveçli iki kardeş olan Robert ve Jonas, özgürce çalışma hayaliyle 1967 senesinde Oriflame şirketini kurarak, insanlara mutlu olarak çalışabilme ve hayallerindeki kendi işlerini kurabilme imkanı verdiler. Dünyada 60'dan fazla ülkede faaliyet gösteren Oriflame, geniş ürün portföyüyle yıllık bir buçuk milyar euro satış cirosuna sahiptir.





Neden Oriflame Danışmanı olmalıyım?


Dünyada 3 buçuk milyondan fazla Orifame Danışmanı, çalışma yerini ve zamanını kendi belirleyerek hayallerinden fazla para kazanıyor, bunun yanında eğleniyor ve dünyayı geziyor.



Oriflame ürünlerine, Oriflame Danışmanı olarak daha büyük imtiyazlarla sahip olabilmek ve bu güzel işi çocuklarınıza miras bırakabilmek için hak ettiğiniz yaşamı daha fazla geciktirmeyin.



Oriflame ile nasıl kazanacaksınız?

Oriflame size 2 şekilde para kazanma yolu sunuyor:

1) Oriflame'ın her ay sunduğu Oriflame katolog ile Oriflame danışmanlarının yüzde 30’lara varan indirimlerle sahip olabileceği ürünleri, çevresindekilere katolog fiyatları üzerinden satarak kar elde etme imkanı sağlıyor.

2) Diğer kişileri ve çevrenizdekileri, sizin gibi Oriflame danışmanı olmaya davet ederek kendi ekibinizi oluşturma ve ekibiniz büyüdükçe kazanç elde etmenin yanında kariyer imkanı sağlıyor.

Siz de bu ailenin bir parçası olarak, seyahatten eğitime, kişisel gelişimden eğlenceye kadar hayallerinizdeki yaşamı ertelemeyin.

Oriflame Danışmanı olmak için Şimdi Oriflame'e katılın! linkine tıklayarak veya aşağıdaki formu doldurarak ücretsiz üye olabilir ve kendi işinizin patronluğuna ilk adımı atabilirsiniz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok - Nota ve Türkü Bilgileri

ALIEXPRESS ALIŞVERİŞ REHBERİ - 3

UCUZ ELEKTRİK İÇİN SERBEST TÜKETİCİ OLMAK GEREKİYOR