TOPLU SMS İLE MİLYONLARA ULAŞIN

toplu-sms

Firmaların etkin bir şekilde tanıtım yapmaları için kullandığı araçlardan biri de başlıklı toplu sms hizmetidir. Peki nedir bu toplu sms?

Sizin belirlediğiniz bir mesajın (sms), birden fazla numaraya tek seferde gönderilmesidir. Perakende sektöründen dağıtım sektörüne, turizm sektöründen eğitim sektörüne, hizmet sektöründen sağlık sektörüne kadar onlarca sektörün kullanabileceği kurumsal bir çözüm şeklidir.

Toplu sms'i nerelerde kullanabilirim?

Müşterilerinize kampanyalarınızı ve yeni ürünlerinizi duyurabileceğiniz, onların özel günlerini kutlayabileceğiniz gibi önemli hatırlatmaları ve bildirimleri de bu servis sayesinde hızlı bir şekilde ulaştırabilirsiniz.

Tabi ki bu hizmeti kullanmanın da bazı kuralları var. Başlıksız sms göndermek yasal olmadığı için toplu mesajınızın bir başlığı olması gerekiyor. Bu başlık, size ait olduğunu belgelediğiniz takdirde markanız, adınız, web siteniz veya şirketinizin adı olabilir.

Toplu sms nasıl kullanılır?

Toplu sms hizmeti alacağınız firmanın size sunacağı arayüz üzerinden, müşteri numaralarınızı çeşitli şekillerde (excel, cvs formatı gibi) sisteme yükleyerek, mesajınızı saniyeler içerisinde milyonlarca kişiye ulaştırabilirsiniz. Tabi bunun öncesinde ihtiyacınız kadar toplu sms paketi almış olmanız gerekmektedir.

Toplu sms hizmeti konusunda benimde kullandığım ve memnun kaldığım, bulut tabanlı bir iletişim platformu olan İleti Merkezi’ni tavsiye edebilirim. Türkiye’deki birkaç büyük bankanın yazılımını yapmış olan eMarka İletişim’e ait olan İleti Merkezi, BTK tarafından verilen Sabit Telefon Hizmeti (STH) lisansına da sahiptir.


İleti Merkezi linkinden ücretsiz üye olup hem hızını test edebilirsiniz hem de size özel başlıklı toplu sms fiyatlarını görebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok - Nota ve Türkü Bilgileri

ALIEXPRESS ALIŞVERİŞ REHBERİ - 3

UCUZ ELEKTRİK İÇİN SERBEST TÜKETİCİ OLMAK GEREKİYOR